Dark&Stormy
hospitality architecture, interior & brand design

Nieuwsbrief oktober 2019

Dark&Stormy is genomineerd voor een Entree Award!
 

Goeiemorgen beste lezer,

De Entree Awards 2019, een goudgeel geveltje, portie poffertjes met extra suiker en de quick fix: Ontwerpstudio Dark & Stormy is trots!

Nominatie Entree Award 2019
‘Beste restyling’
Ja, blije gasten die zich boven de beroemde burgertjes aan het interieur van Ter Marsch Amsterdam vergapen zijn natúúrlijk de grootste beloning voor deze twee nuchtere ontwerpers. Soms komen we stiekem luisteren naar wat mensen over het restaurant zeggen; inmiddels kennen we de kreet ‘OMG’ in 15 talen. Toch moeten we toegeven dat we het toch ook wel héél erg leuk vinden dat dit ontwerp samen met de restyling van het NH Collection Hotel Flower Market nu een nominatie op zak heeft voor een Entree-Award 2019!
Bekijk de vijf genomineerden hier

Gouda’s Geelste Gevel
Wie aan Gouda denkt, denkt aan goud.. nou ja, en ook aan kaas-geel, toch? En omdat restaurant Casa Chow een vrolijke mix van streetfood uit vele windstreken serveert, hoort daar al helemáál een zonnig kleurtje bij.
Olivier ontwierp een eerbetoon aan de historische plek op de Markt, in de vorm van een prachtig klassiek geveltje. In de kleur Extra Belegen. Je kunt ‘m niet missen!
De gevel in de media

Boldoot Poffertjes
Midden in de Kalverstraat in Amsterdam staat een rijksmonumentje waar Dark&Stormy op dit moment de transformatie tot een knus poffertjes-restaurant voor ontwerpt. Inclusief huisstijl uiteraard, want zo zijn we. Geur en visueel spektakel zijn een aanlokkelijk bijverschijnsel van het poffertjes bakken, maar ook het nieuwe ontwerp van de bar - goed te zien vanaf de straat - en de inrichting zullen veel uitnodigender opgezet worden. We mikken op een flits-verbouwing eind van de maand.

De quick fix
Heb je een horeca-onderneming die bouwkundig nog prima in orde is, maar wel een visuele opfrisser kan gebruiken? Zou je het fijn vinden als iemand eens met je meekijkt naar een praktischer indeling of ben je niet helemaal tevreden met de uitstraling van je merk? Ook dan helpen we je graag. Soms kan met een slimme kleine ingreep een groots resultaat bereikt worden. Koffie?