Dark&Stormy
hospitality architecture, interior & brand design

Jij&Wij |

Dark&Stormy - Ontwerpstudio in Rotterdam voor horeca architectuur, interieur en branding

Jij

Onze opdrachtgevers zijn ondernemers uit de hospitality branche, die hun gasten willen ontvangen in een interieur waarin de functionaliteit en sfeer perfect kloppen met het horeca-concept. Waarin over het kleinste detail is nagedacht, maar nooit de grote lijn uit het oog verloren wordt. Onze opdrachtgevers houden ervan dat ze tijdens het ontwerpproces onderdeel zijn van ons team.

& Wij

Wij zijn ontwerpers die het hele ontwerp- en bouwproces je aanspreekpunt zijn. We zijn vrije denkers en praktische doeners: bij het bedenken van een geweldig plan is het voor ons vanzelfsprekend dat daar ook de bouwtechnische uitwerking en vergunningsaanvragen bij horen. Dankzij een ruime ervaring in visuele communicatie creëren we een huisstijl die perfect aansluit op het concept: uiteindelijk wordt alles uit de kast gehaald om van een locatie een sterk merk te maken.

_H1_9626.jpg

Charlotte Nieuwland

Charlotte studeerde in 1999 als illustrator af en in 2003 als grafisch vormgever aan de Willem de Kooning Academie in Rotterdam. Na jaren bij verschillende ontwerpstudio’s ervaring opgedaan te hebben werkt ze sinds 2011 zelfstandig voor vele opdrachtgevers, die haar graag laten meedenken over vorm en inhoud, tekst en beeld, 2d en 3d.

Zo ontstond de afgelopen jaren geleidelijk de stap naar ruimtelijke vormgeving. Haar achtergrond in visuele communicatie en het spreken van heldere beeldtaal biedt veel voordeel bij het inzichtelijk maken van plannen en het bouwen van een sterk en aansprekend merk.

Olivier van den Hoven

Olivier studeerde in 2005 Cum Laude af aan de faculteit bouwkunde van de TU Delft. Tijdens zijn studie was hij werkzaam bij de het Nederlands Architectuurinstituut. Een deel van zijn vakken volgde hij aan de Technische Universiteit van Helsinki. Zijn afstudeerproject werd genomineerd voor de Archiprix.

Na zijn studie werkte Olivier bij de Pools-Israelische architect Zvi Hecker en bij Kaan architecten. Van 2009 tot 2016 had hij samen met Maarten Scheurwater het bureau ScheurwatervandenHoven. Met hun werk wonnen ze verscheidene nominaties en prijzen.