Dark&Stormy
hospitality architecture, interior & brand design

Nieuwsbrief Juli 2019

Nieuwsbrief Dark&Stormy juli 2019 - ontwerpstudio in Rotterdam voor horeca architectuur, interieur en branding

Dark&Stormy heeft nieuws
 

Goedemorgen beste lezer,
We hebben niet stilgezeten de afgelopen tijd. Je kent ons misschien als architect Olivier van den Hoven of grafisch vormgever Charlotte Nieuwland, maar sinds begin van dit jaar mag je ons ook samen aanspreken als Dark&Stormy. Onze brede ervaring mixen en shaken we in een ontwerpstudio voor architectuur, interieur en merkontwikkeling. Daarmee richten we ons in het bijzonder op de hospitality branche, waar vorm en functie vaak op de vierkante meter een dansje doen en alles er om draait een gast een onvergetelijke ontvangst te bieden. We houden je met deze nieuwsbrief graag op de hoogte van ons verhaal en de dingen waar we trots op zijn.

Flower power, een gewonnen aanbesteding en de quick fix…

De ontwerpopgave voor het nieuwe restaurant van Ter Marsch & Co (bekend van de prijswinnende burgers) in Amsterdam bestond eigenlijk maar uit twee kernwoorden: Bloemen en WOW. Maar dat was genoeg om ons een half jaar flink bezig te houden! En jee, wat is het tof geworden. We hopen dat de vrolijke uitbundigheid van deze plek aan de Amsterdamse bloemenmarkt op heel veel mensen zal overslaan de komende jaren.
Bekijk het project hier

Dat is lekker doorpakken: we winnen een aanbesteding!

Wáár dit project zich precies bevindt laten we je nog weten, maar dat het een prachtige en duurzame binnen- en buitenplek van formaat gaat worden staat al vast. Gasten die (met hun kinderen) de stad even willen ontvluchten kunnen hier volgend jaar heerlijk eten, ontspannen en spelen, maar ook werken - midden in een natuurgebied. Op dit moment zijn we met de uitwerking van het voorlopig ontwerp bezig.

De quick fix

Heb je een horeca-onderneming die bouwkundig nog prima in orde is, maar wel een visuele opfrisser kan gebruiken? Zou je het fijn vinden als iemand eens met je meekijkt naar een praktischer indeling of ben je niet helemaal tevreden met de uitstraling van je merk? Ook dan helpen we je graag. Soms kan met een slimme kleine ingreep een groots resultaat bereikt worden. Koffie?